طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ

سیب زمینی تنوری نوعی غذای فست فودی است که در آن سیب زمینی را با روغن سرخ نمی‌کنند؛ بلکه سیب زمینی مزه‌دار شده را داخل فر برشته می‌کنند که طعم بسیار دلچسبی دارد.

 سیب زمینی تنوری یکی از انواع فست فود‌ها و غذا‌های امروزی است که طعم دلچسبی دارد و از آنجا که در این شیوه پخت، سیب زمینی بدون استفاده از روغن و سرخ شدن بسیار لذیذ و خوشمزه می‌شود، محبوبیت بسیاری دارد. شما می‌توانید این غذای ساده و خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری

نکات مربوط به مواد اولیه

پنیر گودا

نکات مربوط به پنیر گودا

نکات مربوط به قارچ

قارچ

نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

سیب زمینی پنیری

طرز تهیه سس قارچ

سس قارچ