به راحتی در خانه دونات ایتالیایی خوشمزه بپزید + روش تهیه دونات بوبمبولونی
بوبمبولونی نوعی دونات بسیار خوشمزه، نرم و خوشبافت ایتالیایی است که دستور پخت آسانی دارد.
به گزارش همشهری آنلاین، دونات یکی از انواع نانهای شیرین حجیم است که معمولا داخل آن را با شکلات یا کرم پر میکنند. میگویند مهاجران هلندی که در آمریکا زندگی میکردند، اولین دونات را پختند؛ اما یک قناد جوان ۱۶ ساله هم ادعا کرده است که دونات حلقهای را اولین بار در سال ۱۸۴۷ میلادی روی عرشه یک کشتی تجاری پخته است. دونات در آمریکا به اندازهای محبوبیت دارد که اولین جمعه ماه ژوئن به نام روز جهانی دونات نامگذاری شده است.
فرارو نوشت: دونات با بافت نرم و شیرینی که دارد، در میان کودکان و هم بزرگسالان محبوبیت دارد و برای صبحانه یا میان وعده یک خوارکی مناسب است. جالب است بدانید که مردم ایتالیا هم در درست کردن انواع شیرینیهای خوشمزه و دسرهای رنگارنگ تبحر خاصی دارند.
بومبولونی نوعی دونات بسیار ترد و خوشمزه ایتالیایی است که دستور پخت آسانی دارد و میتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه بومبولونی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه بومبولونی
آرد سفید قنادی: ۳ فنجان
پودر خمیرمایه: ۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم: سه چهارم فنجان
کره نرم شده: یک چهارم فنجان
نمک: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شکر دانه ریز: یک چهارم فنجان
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
پودر قند برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه بومبولونی

برای درست کردن این دونات خوشمزه ابتدا پودر خمیرمایه را با شیر ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ۳۰ دقیقه بماند و حالت پفی پیدا کند. در مرحله بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. کره و وانیل را با همزن بزنید تا خامهای شود، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا پفدار شود. تخم مرغها را یکی یکی به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و هر کدام را سی ثانیه هم بزنید، سپس خمیرمایه به عمل آمده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. در مرحله آخر آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و بعد با دست ورز بدهید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد که به دست نچسبد. داخل یک کاسه را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار بدهید و روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم در محیط آشپزخانه قرار بدهید تا استراحت کند. بعد از این مدت زمان خمیر را لوله و به قطعات کوچک تقسیم کنید. هر قطعه را کف دستتان گرد کنید تا اندازه یک دایره کوچک شود. روی سینی کاغذ روغنی پهن کنید و توپکها را روی آن قرار بدهید و روی سینی را بپوشانید و یک ساعت دیگر زمان بدهید تا استراحت کند. در آخر مقداری روغن داخل یک ماهی تابه گود یا قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود، سپس توپکها را به مدت سه دقیقه توی روغن غوطهور سرخ کنید و داخل صافی قرار بدهید تا روغن اضافه آن کشیده شود. بعد از اینکه توپکها خنک شد، آنها را داخل پودر قند بغلتانید و داخل ظرف سرو بچینید و همراه با سس شکلاتی یا سس کاراملی سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ خمیر مایه یا مخمر یکی از انواع مخمر است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و … از آن استفاده میشود. استفاده از پودر خمیر مایه در خمیر باعث تولید گاز کربنیک و مواد آلی میشود و در نتیجه افزایش حجم خمیر و عطر و طعم خوب آن را به همراه خواهد داشت و نان و شیرینی را پوک و توخالی میکند. پودر خمیر مایه را میتوانید در منزل و در محیطی که زیاد گرم نباشد، نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته خمیرمایه حتما آن را در فریزر نگه دارید. خمیر مایه بعد از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست میدهد؛ بنابراین بهتر است آن را به اندازهای که مصرف دارید، خریداری کنید.
ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری شود که در دستور گفته شده است. بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کردهاید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
کد خبر 989440
-
تا الان ماکارونی را اشتباه میشکستیم! ؛ ترفند درست و علمی برای شکستن ماکارونی
-
آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون میشود ؟
-
لوبیا پلو با ته چین ؛ غذای خوشمزه پاییزی با عطر دارچین و زعفران
-
کالری ۱۰۰ گرم سبزی خوردن چقدر است؟ + جدول ارزش غذایی ۱۰۰ گرم سبزی خوردن
-
آیا روغن هسته انار واقعا برای قلب مفید است؟
-
طرز تهیه فرنی برای نوزاد ۶ و ۷ ماهه با شیر مادر
-
۵ غذای ساده و سریع
-
افغانها به خط شدند + ویدئو | صفهای هزارنفری مقابل کنسولگری ایران در هرات | کارگر افغان: ویزا بدهید برویم ایران کار کنیم!
-
ببینید سربازان اسرائیلی چه چیزهایی در خانههای غزه جا گذاشته اند + ویدئو
-
عروسی تبدیل به جنگ شد؛ شلیک آرپیجی در مراسم ازدواج ! + ویدئو
-
مجازات عامل پنالتیهای استقلال | نمیخواهم حرفی بزنم که بازیکنم را از دست بدهم
-
ماجرای حمله به خانه نتانیاهو ؛ کل خانه را زدیم نه اتاق خوابش را! | مختصات دقیق خانه از کجا آمد؟
-
چه کسی مانع انحلال بانک آینده بود؟
-
استقلال شکل واقعی خود را پیدا کرده | این بازیکن به خط دفاع شخصیت داد
-
درخواست عجیب دبیرکل حزبالله از اسرائیل
-
افغانها به خط شدند + ویدئو | صفهای هزارنفری مقابل کنسولگری ایران در هرات | کارگر افغان: ویزا بدهید برویم ایران کار کنیم!
-
قدرتنمایی ترامپ برای پوتین یک روز بعد از تست موشکی روسیه + ویدئو
-
عزل در «آسمان» ایران
-
سرمربی پرسپولیس برابر تراکتور مشخص شد
-
خبر خوش سخنگو؛ استخدام ۱۰۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی ۱۴۰۴
-
فوقستاره پرسپولیس مقابل تراکتور بازی میکند؛ پایان شایعات در مورد اورونوف
-
درگیریهای خونین میان نظامیان جولانی و نیروهای مسلح در سوریه | ویدئو
-
هاشمیان باز هم به جلسه باشگاه نرفت | حدادی: باید تماس بگیریم
-
ماجرای دردناک عروس و داماد در شب عروسی + ویدئو
-
کیک ماسالاتی؛ کیک مدرن و خوشمزه با عطر و طعم ادویه ماسالا
-
وقت نداری اما دلت غذای خوشمزه و سالم میخواهد؟ ؛ ۵ غذای سریع برای روزهای شلوغ کاری
-
افزودنیهای مفید به چای؛ پلی میان لذت و تندرستی!
-
شیرینی کاک وارکا؛ نمادی از اصالت در آشپزی کشور تونس
-
دسر شیرعسلی مخملی؛ دسری خوشمزه و در عین حال لطیف و سبک
-
شیرینی بوندوارا ؛ شیرینی سنتی و محبوب خانگی کشور صربستان






