خورشت خلال کرمانشاه : طعمی از تاریخ با خلال بادام و زرشک سیاه
آیا آماده اید تا با یکی از لذیذترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی آشنا شوید؟ خورشت خلال کرمانشاه ترکیبی بی نظیری از طعم ها و عطرهای دلپذیر است که شما را به دنیای اصالت های کرمانشاهی می برد. در این مقاله شما را با مواد لازم، مراحل تهیه و نکات طلایی این خورشت خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: قدمت خورشت خلال به دوران قاجار برمی گردد. در آن زمان وجود باغ های بادام در کرمانشاه موجب شده بود تا مردم از آن در غذاها به ویژه در مهمانی های بزرگ استفاده کنند و غذا طبخ کنند که یکی از غذاهای شاهانه آن زمان خورشت خلال بود. البته این غذا را باید حتما با زرشک سیاه طبخ کنید که زرشک سیاه یکی از محصولات محلی و بومی کرمانشاه و مناطق کوهستانی اطراف آن است.
بیشتر بخوانید:
مرغ دوغی خوشمزه با زعفران و کره ؛ آموزش تهیه مرغ دوغی
مواد اولیه
پیاز ۳ عدد متوسط
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
زردچوبه یک قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
لیموعمانی ۴ عدد
زرشک سیاه بدون هسته 1.5 پیمانه
چوب دارچین یک تکه
هل یک عدد
خلال بادام یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا زعفران را آسیاب و دم کنید تا رنگ پس دهد. خلال ها را با آب خیس کنید.
گوشت گوساله یا ران گوسفندی را خرد کنید. اندازه گوشت های خرد شده به اندازه یک حبه قند باشد یعنی ریز و مربعی خرد کنید.
پیازها را خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید و بعد از کمی سبک شدن گوشت ها را اضافه و تفت دهید. زردچوبه، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و کمی زعفران به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید و آب جوش اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید نیم ساعت بجوشد.
سپس لیموعمانی را که از یک ساعت قبل خیسانده اید به ترکیب اضافه کنید. یک عدد هل و یک عدد چوب دارچین هم به خورشت اضافه کنید تا طعم بهشتی به خود بگیرد. اجازه دهید خورشت دو ساعت با حرارت کم بپزد.
خلال بادام را با روغن در ماهیتابه به اندازه ۲ دقیقه تفت دهید و به آن کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و بعد از تفت در ۱۵ دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید.
زرشک سیاه را هم از قبل خیس کنید و ۵ دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه خورشت خلال شما آماده است. نوش جان.
کد خبر 987873 منبع: همشهری آنلاین
-
مرغ دوغی خوشمزه با زعفران و کره ؛ آموزش تهیه مرغ دوغی
-
شیر سویا چگونه درست میشود ؟ ؛ روش تهیه شیر سویا در منزل
-
شیرینی کاک وارکا؛ نمادی از اصالت در آشپزی کشور تونس
-
طرز تهیه خورش گل کلم ؛ ساده و خوشمزه
-
خورشت خلال کرمانشاه : طعمی از تاریخ با خلال بادام و زرشک سیاه
-
پزشکیان رسما و علنا میگوید این تعداد دانشگاه بیخود است! | ویدئو
-
«خلیج فارس»؛ هشدار جدی ایران به شناورهای فرامنطقهای + تصاویر | غول ۱۰۰ هزار تُنی؛ هدفی که «خلیج فارس» مامور انهدام آن است
-
گفتم به جان مادرم تا خود علی دایی زنگ نزند و عذرخواهی نکند نمی بخشمش | حراست گفت اگر ما تشخیص بدهیم …
-
جزئیات دستدرازی آقای سوپراستار به دختر ۲۰ساله
-
خوشحالی رسانه رسمی اسرائیل از انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی! | ویدئو
-
آخرین جملهای که صابر کاظمی بر زبان آورد | مردم دعا کنند؛ تا ساعاتی دیگر تکلیف روشن میشود
-
توزیع گوشت وارداتی در میادین میوه و تره بار | تهرانیها گوشت گران نخرند
-
پیام تند نتانیاهو به واشنگتن و اعلام خطوط قرمز این رژیم درباره ترکیه
-
پژمان جمشیدی: اگر باور کنید خیلی نامردی است | من دیگر جان توضیح دادن ندارم
-
حمله شدید مقام ارشد سپاه به حامیان توافق با آمریکا
-
ثبت لحظهای نادر برای اولین بار از پرنده افسانهای ایران «هما»
-
بیرانوند دیگر نمی تواند برای تراکتور بازی کند | مشکل جدید برای دروازهبان جنجالی فوتبال ایران
-
مقاومت عراق هم باید خلع سلاح شود | واکنش فوری به درخواست مشکوک آمریکا از عراقیها
-
کمتر کسی جرأت پیمودن پر پیچ ترین جاده ایران را دارد؛ فیلم این جاده را از ارتفاع ۷۰۰ متری ببینید | شاهکاری آرمیده بر دامن کوههای البرز
-
تصاویر لحظه تعظیم این کشتی گیر به پرچم ایران + فیلم
-
اسرائیل: نبرد هنوز پایان نیافته است
-
تکلیف وحید هاشمیان با پرسپولیس مشخص شد
-
۷ راز خوشمزه تر شدن چلو گوشت + طرز تهیه چلوگوشت رستورانی در خانه
-
طرز تهیه خورشت به با ماهیچه
-
طرز تهیه خورشت هویج؛ طعمی باورنکردنی