دسر سه شیر ؛ یک انتخاب شیک و خوشمزه برای پذیرایی
دسر سه شیر نوعی دسر لطیف با بافتی اسفنجی و بسیار لذیذ است که از ترکیب شیر تبخیر شده، شیر عسلی، خامه و … میشود.

به گزارش همشهری آنلاین، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند.
دسر سه شیر نوعی دسر بسیار لطیف و خوشمزه است که طعم فوقالعادهای دارد و برای پذیرایی یک انتخاب شیک و مناسب است. این دسر خوشمزه که از ترکیب دو مدل شیر با خامه و پنیر خامهای تهیه میشود، دستور تهیه بسیار آسانی دارد.
اگر دوست دارید این دسر خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر سه شیر همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر سه شیر
شیر تبخیر شده: ۳۴۰ گرم
شیر عسلی: ۱ قوطی
خامه صبحانه: ۲۱۵ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای کم نمک : ۲۲۶ گرم
پودر ژلاتین: ۲۱ گرم
آب سرد برای حل کردن ژلاتین: یک دوم پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
سس کارامل برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه دسر سه شیر
فرارو نوشت: برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا باید شیر تبخیر شده را آماده کنید.
دو و نیم پیمانه شیر پر چرب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شیر شروع به جوشیدن کند.
حالا حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شیر بجوشد تا جایی که حجمش تقریبا از نصف مقدار اولیه کمتر شود و رنگ شیر کمی تغییر کند.
بعد از اینکه تقریبا ۶۰ درصد آب شیر تبخیر شد، از روی اجاق بردارید و شیر را از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا شیر خنک شود.
در مرحله بعد خامه صبحانه، پنیر خامهای، وانیل، شیر عسلی و شیر تبخیر شده را داخل دستگاه غذاساز بریزید.
پودر ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کنید و روی بخار کتری درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری حل شود، سپس به مواد داخل غذاساز اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
حالا مایه دسر را داخل قالب مناسب بریزید و قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
بعد از این مدت زمان قالب را از یخچال خارج کنید و دسر را به راحتی توی ظرف سرو برگردانید.
برای تزیین روی دسر از سس کارامل استفاده کنید. نوش جان.
نکات مهم
ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته میشود و به آن شکر اضافه میکنند. شیر عسلی مادهای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنیها و کیک و شیرینی استفاده میشود.
برای درست کردن شیر عسلی در منزل ۲ پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یکبار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد.
توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته میگیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامهای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاههای مواد غذایی در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از پنیرهای خامهای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کمتری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد.
ـ ژلاتین مادهای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته میشود که در بخشهایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بنماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگرژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد.
همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگهداری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.
کد خبر 984333
-
جگر گوسفندی را باید شست؟ | جگر کبابی بهتر است یا آبپز؟
-
دمنوشی که فشار خون را کاهش میدهد و ضد نفخ است + روش تهیه
-
تغذیه ملکه الیزابت دوم چه بود که ۹۶ سال عمر کرد؟
-
لیست غذاهای ممنوعه که سالمندان نباید مصرف کنند
-
دمنوش بابونه و عسل برای چی خوبه ؟ | خواص و روش تهیه دمنوش بابونه و عسل
-
گوشت قرمز، دشمن یا دوست مغز؟
-
روشهای پوست کندن بادمجان کبابی بدون خراب شدن بافت آن
-
ایران در حال توسعه موشک های بالستیک بین قاره ای است | ۳ هزار کیلومتر به برد موشک های ایران اضافه کنید…
-
آمریکاییها آرزوی کاهش برد موشکهای ایران به زیر ۵۰۰ کیلومتر را به گور میبرند
-
هشدار مهم ایران به کشورهای منطقه؛ آماده باش به نیروی دریایی سپاه و ارتش | این اقدام با پاسخ سخت همراه خواهد شد
-
موشک ایرانی که خلیج فارس را برای نیروهای آمریکایی به جهنم تبدیل میکند
-
دستدرازی پسر ۱۸ ساله به ۲ زن | به جوانیم رحم کنید، اعدامم نکنید!
-
در حال خرید ۵ سامانه پدافند هوایی اس-۴۰۰ از روسیه هستیم
-
از علی پروین و عراقچی تا خادم و مایلیکهن در مراسم بزرگداشت حسین کلانی+ تصاویر | حضور پرتعداد چهره ها
-
هشدار مهم ایران به کشورهای منطقه؛ آماده باش به نیروی دریایی سپاه و ارتش | این اقدام با پاسخ سخت همراه خواهد شد
-
موشک ایرانی که خلیج فارس را برای نیروهای آمریکایی به جهنم تبدیل میکند
-
آمریکاییها آرزوی کاهش برد موشکهای ایران به زیر ۵۰۰ کیلومتر را به گور میبرند
-
از علی پروین و عراقچی تا خادم و مایلیکهن در مراسم بزرگداشت حسین کلانی+ تصاویر | حضور پرتعداد چهره ها
-
کلثوم اکبری اینگونه ۱۰ بار قصاص خواهد شد | ویدئو
-
دستدرازی پسر ۱۸ ساله به ۲ زن | به جوانیم رحم کنید، اعدامم نکنید!
-
ضرب و شتم داور توسط مادر بازیکن فوتبال در تهران | واکنش فوری رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال
-
ژیان جدید در جذابترین طراحی تا کنون | تصاویر
-
تحقیر بمب افکن ترسناک آمریکایی پشت وانت یک شهروند تهرانی
-
جنایت هولناک در اتاقک پشتبام | شکنجه و قتل یک مرد با دست و پای بسته | تصاویر ۱۸+
-
کوایندیم ؛ دسر برزیلی با بافت نرم و خوشمزه + روش تهیه
-
سوپیبیلا ؛ شیرینی سنتی و خوشمزه از آمریکای لاتین
-
کیک یخچال کاراملی؛ دسر بسیار خوشمزه و جذاب بدون نیاز به فر
-
هوتوک؛ شیرینی خوشمزه و مشهور خیابان های کره جنوبی
-
کیک کارامل سوئدی؛ ترکیب شگفت انگیز شکلات و کارامل برای یک دسر جذاب
-
پودینگ یونایی با خمیر باقلوا؛ یک دسر خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسی
-
کوکی پای؛ کیک شکلاتی که طعم بهشت می دهد