طرز تهیه ناز لقمه با طعم گوشت و بادمجان

امروز می‌خواهیم آموزش یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه‌ شمالی را بدهیم؛ نازلقمه! این غذا طعم بی‌نظیر و عطر خاصی دارد که هم برای ناهار و هم شام گزینه‌ مناسبی است. این خوشمزه دوست داشتنی در واقع ترکیب دو غذا با هم است: کباب دیگی و بادمجان کبابی.

نازلقمه

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: در دل طبیعت سرسبز گیلان و با عطر دلنشین نازلقمه، ما شما را به سفری به دنیای طعم دعوت می کنیم. این غذا، با ترکیبی ناب از گوشت تازه و بادمجان نه تنها سیر کننده است بلکه لذت طعم های صددرصد گیلانی را به شما هدیه می دهد.

بیشتر بخوانید:

سوپ گل‌کلم کرمی و لطیف، مخصوص روزای خنک پاییزی

طرز تهیه ناز لقمه با طعم گوشت و بادمجان

مواد اولیه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
سماق ۱ قاشق چای‌خوری
گشنیز ۲ قاشق سوپ‌خوری
آرد نخودچی ۱ قاشق سوپ‌خوری
بادمجان ۳ عدد
سیر ۲ حبه
ماست چکیده ۱ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چاق‌خوری
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شکر ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها روی حرارت یا داخل فر کباب کنید. قبل از کباب کردن روی بادمجان ها چاقو بزنید تا بهتر کباب شود.

یک پیاز بزرگ زرد یا سفید را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط کنید و به آن آرد نخودچی، سماق، فلفل سیاه، نمک و گشنیز تازه خرد شده اضافه کنید و گوشت را خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند.

وشتی که ما استفاده کردیم سردست گوساله و قلوه گاه گوسفند است. ولی شما از هر ترکیبی که بخواهید می توانید استفاده کنید.

یک مقدار از گوشت را بردارید و در دست حالت دهید و استوانه ای کنید اما مانند کباب بلند نباشد و قد هر لقمه باید کاملا در کف دست جا شود. همین روند تا تا اتمام گوشت ها انجام دهید. هر لقمه حدود ۶۰ گرم باشد.

در یک تابه روغن بریزید و لقمه ها را داخل روغن تفت دهید.

یک عدد پیاز را نگینی کنید و بعداز سرخ شدن لقمه ها داخل همان تابه تفت دهید. نیازی نیست زیاد تفت دهید.

گوجه ها را نیز نگینی خرد کنید و به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید. (پوست گوجه ها را حتما بگیرید و بعد خرد کنید.)

به سس، نمک و فلفل سیاه و کمی شکر بزنید. اگر گوجه ها رنگ نداشت می توانید کمی رب گوجه بزنید تا خوش رنگ تر شود. یک لیوان آب جوش اضافه کنید و لقمه های سرخ شده را در سس بچینید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

بادمجان های کبابی را ساتوری کنید و با ماست چکیده مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. دو حبه سیر را هم له کنید و به ماست اضافه کنید. برای اینکه سیر راحت نرم و له شود کمی نمک روی آن بپاشید و دو دقیقه زمان بدهید تا نرم شود. بعد از آن با چاقو به راحتی له می شود.

وقتی لقمه ها پخت، هنگام سرو سس بادمجان و ماست را روی نان می ریزید و سپس سس گوشت را روی ماست و بادمجان بریزید و کمی گشنیز خرد شده روی این ترکیب بپاشید و در آخر لقمه ها را روی سس ها بچینید و روی ترکیب جعفری یا گشنیز تازه بپاشید و با لیموی تازه تزیین کنید. نوش جان.

طرز تهیه ناز لقمه با طعم گوشت و بادمجان

طرز تهیه ناز لقمه با طعم گوشت و بادمجان

کد خبر 986023 منبع: همشهری آنلاین

  • با این دمنوش دیگر سرما نمی خورید! + ویدئو

  • شیرینی بوندوارا ؛ شیرینی سنتی و محبوب خانگی کشور صربستان

  • چای شکلاتی؛ نوشیدنی داغ و خوشمزه پاییزی

  • طرز تهیه نان پیتا

  • معرفی بهترین خوراکی ها برای کاهش اوره و غذاهایی که باید از آنها پرهیز کرد

  • طرز تهیه ناز لقمه با طعم گوشت و بادمجان

  • پزشکیان: می‌گویند اگر عبارتی در نماز را به شکل خاصی ادا نکنیم، نماز مشکل دارد، در حالی که …

  • حکم رئیس جمهور برای علیرضا دبیر صادر شد

  • علیرضا دبیر: بهترین آنالیزور کشتی دنیا یک سپاهی است

  • بازیگر یوسف پیامبر: دلم می‌خواهد زنی که دوستم دارد، خفه ام کند! |من خوش چهره و زیبا هستم اما درونم زیبا نیست؛ برای همین هم…

  • یک تیم علیرضا جهانبخش را خواست؛‌ مقصد غیرمنتظره برای کاپیتان ایران

  • اشک‌های نوه کاسبی در مراسم خاکسپاری پدربزرگش + ویدئو

  • ایران باید به یک کشور عادی تبدیل شود!

  • پزشکیان: می‌گویند اگر عبارتی در نماز را به شکل خاصی ادا نکنیم، نماز مشکل دارد، در حالی که …

  • سعید مظفری از دنیا رفت

  • گرفتن ترمز و کلاچ به صورت همزمان ؛ اشتباهی رایج در رانندگی + روش درست توقف خودرو

  • علیرضا دبیر: بهترین آنالیزور کشتی دنیا یک سپاهی است

  • ایران باید به یک کشور عادی تبدیل شود!

  • ایران، تانزانیا را برد ژاپن و کره، برزیل و پاراگوئه را !

  • قوی‌ترین تشکیلات موساد در جهان در ایران است | تشکیلات شنود تلفن‌های باسیم + ویدئو

  • پیرترین ایرباس A300 فعال جهان در ایران بازنشسته شد | خداحافظی رسمی با آخرین بازمانده نسل اول ایرباس + فیلم

  • ماجرای دزدی ابرها توسط کشور همسایه

  • شوخی مجری آمریکایی با الجولانی درباره گذشته تروریستی او | واکنش جولانی را ببینید + فیلم

  • طرز تهیه کباب لقمه اصیل ایرانی به سبک رستورانی

  • طرز تهیه‌ کباب لوله‌ای ؛ غذای پرطرفدار کشور ترکیه

  • طرز تهیه کباب سیمیت ؛ غذای محبوب ترکیه