عدسی اسفناج ؛ بمب انرژی و سلامتی در یک کاسه !
امروز قصد داریم طرز تهیه عدسی سفناج را به شما آموزش دهیم. این غذا یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی سالم و متنوع هستند. ترکیب پروتئین های گیاهی موجود در عدس و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در اسفناج، این غذا را به یک منبع مغذی و کامل تبدیل می کند.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: از طرز تهیه ساده عدسی اسفناج گرفته تا خواص فوق العاده آن، این خوراکی محبوب نه تنها در رژیم غذایی افراد گیاه خوار بلکه در هر سفره ای جایگاه ویژه ای دارد. با ما همراه باشید.
بیشتر بدانید:
رسپی متفاوت عدسی ؛ لعاب دار و خوشمزه بهتر از قهوه خانه و رستوران
مواد اولیه
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
عدس ۲۰۰ گرم
اسفناج ۴۰۰ گرم
شوید تازه یک مشت
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم
پودر گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
گلپر ۱ ۱.۵ قاشق مرباخوری
استاک یا عصاره گوشت ۱ بسته
کره حیوانی به میزان لازم
پیاز ۱ عدد متوسط
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه عدسی اسفناج
ابتدا یک عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به ۸ قسمت تقسیم کنید.
یک دسته شوید تازه را بشویید و ریز ریز خرد کنید.
سفناج ها را نیز زیر خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کره حیوانی یا هر روغنی که دم دست دارید تفت دهید.
پیازها که سرخ شد پودر گشنیز، 1 قاشق مرباخوری گلپر، فلفل سیاه یا قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
عصاره گوشت را هم اضافه کنید و اسفناج ها را با پیازها تفت دهید و اجازه دهید تا اسفناج ها بپزد و آب شود.
حالا نوبت اضافه کردن و تفت دادن شویدهاست.
سیب زمینی ها را هم اضافه کنید. اگر دوست نداشتید سیب زمینی بریزید می توانید آن را حذف کنید و یک رب آخر برای لعاب انداختن عدسی به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. دقت کنید آرد را ابتدا در یک کاسه با آب سرد مخلوط و سپس به عدسی اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.
عدس هایی که از قبل خیس کردید را هم به ترکیب بالا اضافه کنید. ۴ لیوان آب جوش اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و زمان دهید تا عدس ها بپزند.
وقتی سیب زمینی ها پخت آن را از قابلمه جدا کنید و با گوشت برقی پوره کنید و به دسی اضافه کنید. هنگام میکس کردن کمی هم عدس پخته با سیب زمینی ها میکس کنید که عدسی اسفناج خوب لعاب بیندازد.
مواد میکس شده را به عدسی اضافه کنید و دوباره نصف قاشق مربا خوری گلپر به عدسی اضافه کنید. کمی هم آب نارنج اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. حواستان باشد حتما تست نمک بگیرید که کم نمک نباشد. نوش جان.
کد خبر 984241 منبع: همشهری آنلاین
-
این دو ویتامین عمرتان را طولانی میکند
-
تغذیه ملکه الیزابت دوم چه بود که ۹۶ سال عمر کرد؟
-
لیست غذاهای ممنوعه که سالمندان نباید مصرف کنند
-
گوشت قرمز، دشمن یا دوست مغز؟
-
عدسی اسفناج ؛ بمب انرژی و سلامتی در یک کاسه !
-
دسر سه شیر ؛ یک انتخاب شیک و خوشمزه برای پذیرایی
-
طرز تهیه شاورما گوشت در خانه با طعمی مثل رستوران لبنانی
-
آمریکاییها آرزوی کاهش برد موشکهای ایران به زیر ۵۰۰ کیلومتر را به گور میبرند
-
هشدار مهم ایران به کشورهای منطقه؛ آماده باش به نیروی دریایی سپاه و ارتش | این اقدام با پاسخ سخت همراه خواهد شد
-
موشک ایرانی که خلیج فارس را برای نیروهای آمریکایی به جهنم تبدیل میکند
-
دستدرازی پسر ۱۸ ساله به ۲ زن | به جوانیم رحم کنید، اعدامم نکنید!
-
از علی پروین و عراقچی تا خادم و مایلیکهن در مراسم بزرگداشت حسین کلانی+ تصاویر | حضور پرتعداد چهره ها
-
جنایت هولناک در اتاقک پشتبام | شکنجه و قتل یک مرد با دست و پای بسته | تصاویر ۱۸+
-
اینها فقط عدد نیست!
-
هشدار مهم ایران به کشورهای منطقه؛ آماده باش به نیروی دریایی سپاه و ارتش | این اقدام با پاسخ سخت همراه خواهد شد
-
هراس و هشدار اسرائیل: ایران هواپیماهای شبیه بی-۲ توسعه داده
-
تحقیر بمب افکن ترسناک آمریکایی پشت وانت یک شهروند تهرانی
-
سوءقصد به جان آقای رئیس جمهور + ویدئو | آثار گلوله روی خودرو
-
گزینه جانشینی وحید هاشمیان تیمش را رها کرد | اقدام معنی دار اوسمار ویرا پس از کسب ۴ جام با بوریرام تایلند
-
فوری؛ مذاکرات بین میانجیها و هیات حماس پایان یافت
-
مهاجم مغضوب وحید هاشمیان؛ اگر می ماندم آقای گل می شدم | همه شایعات درباره من دروغ است
-
نتانیاهو در سالگرد حمله حماس علیه ایران بیانیه داد!
-
گزارش ویژه سایت انگلیسی از غول عضله ایران
-
جنایات هولناک حسین خان، سارق مخوف تهران + ویدئو
-
طرز تهیه عدسی | فوتوفن لعابدار شدن این غذای خوشمزه
-
طرز تهیه عدسی | نکاتی برای لعابدار و خوشمزه شدن این غذای مقوی
-
آموزش درست کردن عدسی به روش اصفهانیها
-
رسپی متفاوت عدسی ؛ لعاب دار و خوشمزه بهتر از قهوه خانه و رستوران
-
عدسی اصفهانی ؛ خوشمزهترین عدسی که تابهحال خوردهاید! + روش تهیه