پیاز کاراملی چیست ؟ ؛ روش تهیه پیاز کاراملی

پیاز کاراملی را می‌توان به عنوان یک طعم‌دهنده و تزیین‌کننده غذاها استفاده کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیاز کاراملی را می‌خوانید.

طرز تهیه پیاز کاراملی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می پزید، این شکر موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

مواد لازم برای طرز تهیه پیاز کاراملی

پیاز متوسط (سفید، قرمز یا زرد): به میزان دلخواه
روغن زیتون :به میزان کافی
کره :به دلخواه
نمک :مقداری
شکر :در صورت تمایل
سرکه بالزامیک :در صورت تمایل

همه این مواد بستگی به میزان پیازی دارد که می‌خواهید مصرف کنید.

پیاز کاراملی چیست ؟ ؛ روش تهیه پیاز کاراملی

طرز تهیه پیاز کاراملی

پیازها را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. بعد آن را به صورت خلال های باریک و یکدست، برش دهید.

یک تابه با دیواره بلند انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید. داخل آن مقداری روغن زیتون و کره بریزید تا کمی داغ شود. سپس خلال های پیاز را به روغن اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا پیازها به آرامی حدود ۱۰ دقیقه سرخ شوند. بعد به آنها کمی نمک و اگر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را کم کم کنید و بگذارید تا پیازها به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه ، کاملا نرم و کاراملی شوند.

چند بار در این مدت آنها را هم بزنید تا همه یکدست طلایی شوند و از سوختن آنها جلوگیری شود.

اضافه کردن مقدار کمی سرکه بالزامیک، طعم خوبی به پیازها میدهد و اگر مایل بودید میتوانیددر انتهای پخت کمی سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید.

پیازهای کاراملی شده را می‌توان در یک ظرف دربسته و به مدت چند روز در یخچال نگهداری کرد.

برای برشته نشدن پیازها می‌توان به مقدار خیلی کم آب به تابه اضافه کرد.

برای هر یک عدد پیاز، یک قاشق چای‌خوری روغن کافی است ولی اگر لازم بود از روغن بیشتری استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیاز کاراملی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه است.

پیاز کاراملی را می‌توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.

مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.

کد خبر 986802

  • ۶ مکمل‌ و ویتامین برای کنترل کبد چرب را بشناسید

  • پیاز کاراملی چیست ؟ ؛ روش تهیه پیاز کاراملی

  • کشتی گیر جوان حین تمرین درگذشت

  • دلم نمی‌خواهد در استخر بمیرم!

  • نامه جدید ایران به سازمان ملل‌ درباره اسنپ‌بک

  • آرزو داشتند ایران را ایالت پنجاه‌ویکم آمریکا معرفی کنند

  • واکنش ظریف به ادعای لاوروف:‌ کری گفت این طرح را رفیقت لاوروف داده است! | به لاوروف دستور داده بودند نگذارد برجام نهایی شود

  • بوسهٔ چهره مشهور بر دستان زن کارگر جنجالی شد+ عکس | ماجرا چیست؟ | از شما انتظار نداشتیم! | دستگاه قضایی وارد ماجرا می‌شود

  • تعویض فیلتر روغن یک‌بار در میان ؛ اشتباهی که موتور خودرو را نابود می‌کند

  • تعویض فیلتر روغن یک‌بار در میان ؛ اشتباهی که موتور خودرو را نابود می‌کند

  • کشتی گیر جوان حین تمرین درگذشت

  • هواپیماها شبانه برخاستند؛ حمله جدید هوایی تائید شد | مواضع گروه «حافظ گل بهادر» هدف قرار گرفت

  • نامه جدید ایران به سازمان ملل‌ درباره اسنپ‌بک

  • هشدار به ترامپ و نتانیاهو: هیچ پناهگاهی برای شما وجود ندارد

  • دلم نمی‌خواهد در استخر بمیرم!

  • تصمیم مهم سازمان ملل درباره الجولانی

  • فوری | وقوع عارضه مغزی برای صابر کاظمی ستاره والیبال ایران | اعلام آخرین وضعیت پشت خط زن ارزشمند کشورمان

  • «قتل عمد» در تصادفات مربوط به خودروهای دارای چراغ زنون؟ | واکنش پلیس

  • کامران فانی پیدا شد + جزئیات

  • خواص باورنکردنی خوردن روزانه پیاز | به این ۵ دلیل پیاز بخورید

  • فواید شگفت‌انگیز مصرف روزانه پیاز | خطرات و عوارض جانبی مصرف پیاز