علیزاده: نانوایی های تولید نان کامل در ۵ شهر کرمان مستقر شدند

کرمان- رئیس اداره فراوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان از استقرار نانواییهای تولید نان کامل در پنج شهرستان این استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، قدسیه علیزاده، بعد از ظهر دوشنبه به خبرنگاران گفت: نانواییهای تولید نان کامل در شهرهای کرمان، زرند و رفسنجان، بردسیر و رابر مستقر شده اند.
وی افزود: آدرس نانواییهای دارای مجوز تولید نان کامل در استان کرمان، به طور کامل در سایت سازمان غله و دانشگاه علوم پزشکی کرمان درج شده است.
وی از طراحی یک برچسب و لوگوی شناسایی برای این نانواییها خبر داد و گفت: به زودی این نانواییها با نصب برچسب و لوگوی ویژه، به راحتی برای عموم مردم قابل شناسایی خواهند بود.
رئیس اداره فراوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تعریف نان کامل گفت: این نان که به نان سبوسدار نیز معروف است، از آرد کامل گندم تهیه میشود و ویژگی آرد کامل این است که شامل تمام قسمتهای دانه گندم «سبوس، جوانه و آندو سپرم» است و برخلاف آرد سفید، هیچ بخشی از دانه طی فرآیند آسیاب حذف نمیشود.
علیزاده، ادامه داد: این نان به دلیل دارا بودن سبوس و جوانه، غنی از فیبر، ویتامینها «مانند گروه B و E»، مواد معدنی «مثل آهن، منیزیم و روی» و آنتیاکسیدانها است.
رئیس اداره فراوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در مورد ویژگیها و فواید نان کامل گفت: نان کامل دارای رنگ تیرهتر، بافت متراکمتر و سنگینتر، طعم قویتر و غنیتر و ارزش غذایی بالا است و تأثیر مثبتی بر سلامت گوارش، کنترل قند خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی دارد.
وی با اشاره به جزئیات فواید آن افزود: فیبر بالا در نان کامل به بهبود هضم، جلوگیری از یبوست، تنظیم قند خون و ایجاد احساس سیری طولانیمدت کمک میکند که در کنترل وزن مؤثر است.
علیزاده، گفت: همچنین مواد مغذی غنی از جمله ویتامینهای گروه B و E و مواد معدنی برای سلامت عمومی بدن ضروری است.
وی افزود: مصرف منظم نان کامل میتواند خطر ابتلاء به بیماریهایی مانند چاقی، دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی و برخی سرطانها را کاهش دهد.
علیزاده، با ارائه توصیههایی به شهروندان هشدار داد: شهروندان حتماً از نانواییهای دارای جواز کسب معتبر خرید کنند و دقت نمایند نان تولیدی با نوع آرد مورد استفاده مطابقت داشته باشد.
وی تأکید کرد: از اضافه کردن دستی سبوس به خمیر در حال پخت باید جداً ممانعت کرد.
کد خبر 6628750
-
طالبی: جشنواره ها کرمان را به شهر رویداد محور ایران تبدیل می کند
-
شهردار کرمان: جشنواره ملی نان برای معرفی نانهای سنتی برگزار می شود
-
سالاری: جشنواره ملی نان، نان های سنتی و بومی کرمان را معرفی می کند
-
علیزاده: نانوایی های تولید نان کامل در ۵ شهر کرمان مستقر شدند
-
دادستان مرکز گیلان: نظارت برخط معادن اقدامی لازم و تاثیرگذار است
-
صادقی پور: همکاری بانکها با نهضت ملی مسکن در شرق هرمزگان خوب بوده است
-
اینفوگرافیک؛ دستگاههای اجرایی استان یزد زیر ذرهبین سازمان بازرسی
-
آیت الله لائینی: مراسم دعای ندبه ۹ آبان در مازندران برگزار میشود
-
بررسی وضعیت سوخت روستاییان و عشایر زنجان؛ برای فصل سرما آماده ایم
-
تعویض کفپوش ورزشگاه امام خمینی کرمانشاه پس از ۲۷ سال
-
اینفوگرافیک؛ دست نگه دارید؛ سبزچینی مرکبات ممنوع!
-
بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانههای بینالمللی
-
راز زبان عجیب مردم زرگر؛ ایتالیایی در دل ایران
-
پایان سه دهه صدرنشینی والیبال نشسته ایران در رنکینگ جهانی
-
چاقی از کودکی آغاز میشود؛ تهدیدی جدی برای سلامت کشور
-
سقوط یک هواپیمای اماراتی در دریا+ تصاویر
-
هشدار یمن به تلآویو؛ تاوان سنگینی خواهید داد
-
پیشبینی هواشناسی ۲۸ مهر؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال کشور است
-
رهبر انقلاب: صهیونیستها انتظار این قدرت تخریب موشک ایرانی را نداشتند
-
معتادان متجاهر شیراز؛ زخمی مزمن که نیازمند راهحلهای چندوجهی است
-
ریزش سنگین طلا و سکه در پی عقبنشینی دلار به کانال ۱۰۶ هزار تومان
-
گمنامی ماندگار؛ تاریخ به علی هاشمی مدیون میماند
-
جهش در تولید رادیودارو؛ افزایش اسکنرهای پزشکی هستهای در ۳۱ استان
-
روزنامههای صبح دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴
-
روزنامههای اقتصادی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴
-
روزنامههای ورزشی دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴
-
روزنامههای اقتصادی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴
-
روزنامههای ورزشی یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴
- مانتو
- هتل های تهران
- حرف آخر
- مهرینو
- تهران تایمز
- روزنامه آگاه