طرز تهیه چیز کیک لیمویی با عطر و طعمی فوق العاده

در روزهای خنک پاییزی، هیچ چیز بهتر از یک چیز کیک لیمویی نیست که عطر و بوی لیمو در فضا منتشر می شود. این کیک نه تنها طعم خاص و دل پذیری دارد، بلکه بافت نرم و لطیفش هر کسی را شگفت زده می کند.

چیز کیک لیمویی

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: چیز کیک لیمویی معمولا در هر کافه ای سرو نمی شود و قیمت یک تکه کوچک آن از ۱۲۰ هزار تومان به بالا قیمت دارد در حالی که با استفاده از مواد با کیفیت می توان این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کرد و از هر لقمه آن لذت برد. وقتی چیز کیک لیمویی را از فر بیرون می آورید، عطر دلپذیر لیمو به گوشه و کنار آشپزخانه نفوذ می کند و حس تازگی و نشاط را به شما القا می کند. از طرفی طعم چیز کیک لیمویی با ترکیب شگفت انگیز ترشی لیمو و شیرینی ملایم پنیر خامه ای، همچون یک همزیستی بی نظیر جلوه کرده و احساس تازگی را در دهان شما به ارمغان می آورد. این تعادل بین شیرینی و ترشی باعث می شود که هر لقمه از آن به یک تجربه ای فراموش نشدنی در کار چای یا قهوه تبدیل گردد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پودینگ برنج فرانسوی با عطر عصاره وانیل

طرز تهیه چیز کیک لیمویی با عطر و طعمی فوق العاده

مواد اولیه

بیسکوییت ۱۵۰ گرم

کره ذوب شده ۷۵ گرم

شکر ۱۸۰ گرم

پنیر ماسکارپونه ۶۰۰ گرم

تخم مرغ ۱۵۰ گرم(۳ عدد)

زرده تخم مرغ ۲۰ گرم (۱ عدد)

آب لیمو ترش ۱۰ گرم

رنده پوست یک عدد لیمو

خامه ۳۰٪ ۱۵۰ گرم

نشاسته ذرت ۱۰ گرم

طرز تهیه

بیسکوییت مورد علاقه خودتان را در آسیاب پودر کنید. ما از پتی بور ساده استفاده کردیم. و حتما آنها را الک کنید تا یکدست شود.

کره ذوب شده را به بیسکوییت ها اضافه کنید. کمی پودر دارچین و نمک هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

کف یک قالب کمربندی ۲۰ سانتی متری را کاغذ روغنی بیندازید و دور تا دور آن را فویل بکشید چون در نهایت قرار است در آب پخت شود. به این علت که چیز کیک باید یک ارتفاع قابل توجهی داشته باشد.

بیسکوییت ها را کف ظرف بریزید و پرس کنید. می توانید مقداری از بسکوییت را به حالت نصفه دور تا دور دیواره قالب بکشید. قالب را داخل فریزر بگذارید تا استراحت کند و به سراغ آماده کردن مابقی مواد بروید. سعی کنید بیسکوییت را به کف و دیواره خوب پرس کنید زیرا هر چقدر منسجم تر شود هنگام برش خورد نمی شود.

چیز کیک با پنیر خامه ای که کمی مزه شور دارد، درست می شود. در این دستور می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. این پنیر به خاطر درصد چربی بالایی که دارد می تواند این کیک را کمی نرم و لطیف کند. پنیر فیلادلفیا هم برای این کار گزینه خوبی است.

۶۰۰ گرم پنیر خامه ای ماسکارپونه را حتما از قبل از یخچال در بیاورید تا به دمای محیط برسد. برای اینکه زیاد زدن پنیر منجر به ترک خوردن چیز کیک می شود و بهتر است تا در دمای محیط باشد تا کمی شل شود.

پنیر را با شکر مخلوط کنید و با همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید.

تخم ها را نیز به دمای محیط برسانید. ۳ عدد تخم مرغ کامل را در یک کاسه بشکنید و یک زرده هم اضافه کنید. اضافه کردن یک عدد زرده طعم چیز کیک را قوی تر و لطیف تر می کند. تخم ها را دانه دانه به پنیر اضافه کنید و هر کدام را در حد ۱۰ ثانیه بزنید تا فقط مخلوط شود.

پوست لیمو ترش را ر این مرحله اضافه کنید. می توانید از وانیل هم در صورت دلخواه اضافه کنید. آب لیمو ترش را هم اضافه کنید.

۱۵۰ گرم خامه ۳۰ درصد چربی اضافه کنید. البته اگر خامه ترش در دسترس شما بود بهتر است.

نشاسته را اضافه کنید.

دقت کنید هم زدن زیاد می تواند موجب پف کردن و ترک خوردن چیز کیک شما شود. بنابراین مواد را با لیسک فقط مخلوط کنید.

قالب را از فریزر در بیاورید و تمام مایع چیز کیک را روی بیسکوییت بریزید. حالا قالب را که دور تا دور آن را با فویل پوشانده اید داخل سینی فر بگذارید و تا لبه های قالب آن در سینی فر بریزید و داخل فر بگذارید. پخته شدن داخل حمام آب به لطافت چیز کیک شما، ترک نخوردن و داشتن سطح صاف آن کمک می کند. هنگام پخت رنگ روی سطح چیز کیک باید روشن باشد و معمولا به خاطر وجود آب چیز کیک شما رنگ روشنی دارد. اگر سطح چیز کیک شما رنگ گرفت اشکالی ندارد اما بهتر است روشن باشد.

حرارت در فر گازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد و در فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد باشد. اگر در فر برقی به ناچار مجبور شدید المنت بالا را هم روشن کنید دما را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روشن کردن المنت بالا موجب ترک خوردن کیک می شود پس بهتر است روشن نکنید.

حدود ۶۰ تا ۷۰ دقیقه زمان بدهید تا چیز کیک شما بپزد. بعد از پخت باید بلافاصله چیز کیک را از فر در بیاورید و کمی که خنک شد و به دمای محیط رسید داخل یخچال بگذارید و یک شب تا صبح اجازه دهید داخل یخچال بماند. روی چیز کیک را به هر شکلی که بخواهید می توانید تزیین کنید.

طرز تهیه چیز کیک لیمویی با عطر و طعمی فوق العاده

طرز تهیه چیز کیک لیمویی با عطر و طعمی فوق العاده

کد خبر 990522 منبع: همشهری آنلاین

  • چرا کربوهیدرات برای صبحانه خطرناک است؟

  • روش تهیه راما ؛ غذای خاص و خوشمزه برای مهمانی‌ و جشن تولدها

  • دسر تریلچه؛ محبوب ترین و خوشمزه ترین دسر ترکیه

  • طرز تهیه چیز کیک لیمویی با عطر و طعمی فوق العاده

  • به کشورم حمله کنید؛ پیام این زن به ترامپ | برای ۱۰۰ ساعت اول پس از سقوط نهایی رژیم برنامه‌ دارم

  • درخواست مهم پرسپولیس از اوسمار؛ فقط این یک نفر دیگر نباشد!

  • به‌سادگی آقا کریم؛ پرسپولیس بهتر از هاشمیان! | اوج هنر باقری و خشم بیرانوند

  • انتقاد شدید یک سردار سپاه از اظهارات مسئولان درباره حجاب+ ویدئو | میگن حجاب چیه؟ کسی که منکر حجاب هست حکمش اعدامه!

  • پیام صوتی پژمان جمشیدی؛ خدا رو شکر این اتفاق افتاد تا … + صوت | برمی گردم حقم را بگیرم

  • (۱۶+) رفتار بسیار وحشتناک صهیونیست‌ها با احشام+ ویدئو | کوبیدن بلوک سیمانی بر سر احشام تا پرتاب به زمین و زدن با چوب!

  • کاخ سفید رنگی رنگی شد؛ ترامپ و ملانیا سبد به دست شدند | تصاویر

  • پاسخ دفتر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به یک استفتاء | حکم شرعی خون داخل تخم‌مرغ و خونابه جگر و گوشت چیست؟ | خوردن جگر نیم پز (اصطلاحاً آب دار) حلال است؟

  • تصاویر دلهره‌آور آخرالزمانی از سودان؛ اعدام‌های بدون محاکمه برای پاکسازی نژادی | عکس و فیلم منتشر کنید صفحه شما بسته می‌شود؛ الگوریتم‌ها علیه سودان

  • روسیه اسباب بازی پهپاد محبوب ایرانی‌ها را ساخت

  • شوک اوسمار ویرا به اورونوف؛ تو را نمی‌شناسم!

  • برق گرفتگی صابر کاظمی منتفی است | شرایط صابر سخت است

  • مرگ ناباورانه «مژده دایی» در ۳۸ سالگی

  • مبینا حمصیان دچار آسیب مغزی شده است | برای بهبودی او دعا کنید

  • تیم تنیس سوریه در دیدار مقابل ایران حاضر نشد | ایران سوم شد

  • کشف سگ مکانیکی بازمانده از مصر باستان | عکس

  • ماجرای تصادف شدید محسن رضایی و به کُما رفتن او چه بود؟

  • طرز تهیه چیزکیک ژله اناری | چند نکته طلایی برای درست کردن چیزکیک

  • طرز تهیه تیرامیسو | فوت‌وفن درست‌کردن معروف‌ترین دسر ایتالیایی در خانه

  • طرز تهیه چیز کیک انار با بیسکوییت پتی بور + ویدئو | فوت و فن‌های خوشمزه شدن چیز کیک شب یلدایی

  • طرز تهیه چیز کیک نارنگی با عطر و بوی بی نظیر

  • طرز تهیه چیز کیک انار؛ دسری بی‌نظیر برای شب یلدا